De Jury

Tjeerd van Zanen
Juryvoorzitter finale
Tjeerd van Zanen
Tjeerd van Zanen werd vooral bekend als de rechterhand van Henk Jan Smits bij de talent show X Factor. Maar hij heeft zijn sporen verdiend als componist, muzikant en producer. Zo schreef hij meerdere liedjes voor het (Junior-) Songfestival en werkte met artiesten als Kane, Ilse de Lange, Hind en Volumia. Ook tourde hij met Boris (Bo Saris) als lid van The Auratones. Tjeerd is docent songwriting aan het conservatorium van Rotterdam, en woont gewoon in Utrecht West!
Joris Linssen
Jurylid finale
Joris Linssen kennen we natuurlijk allemaal als presentator van tv-programma’s als Hello Goodbye, Showroom en Taxi. Maar Joris is bovendien en vooral zanger. Al meer dan 30 jaar staat hij op de planken. Vroeger met The Vendettas en als Ome Cor, tegenwoordig met zijn band Caramba, waarmee hij alle podia en theaters van Nederland op z’n kop zet. Joris begon zijn televisiecarriere bij de Stadsomroep Utrecht, en woont nog steeds gewoon in Utrecht West!
Esmay Usmany
Jurylid finale
Esmay Usmany studeerde in 2006 af aan het Utrechts Conservatorium. Ze is werkzaam als zangeres en theatermaker, en was finalist van het Utrechts Kleinkunstfestival 2015. Ze toerde vorig jaar met haar eigen liedjesvoorstelling ‘Niets is wat het lijkt’ door het hele land. Esmay werd in 2014 verkozen tot ‘Leukste ondernemers van Utrecht, ze heeft haar eigen zang- en piano lespraktijk in de Villa Novaschool, gewoon in Utrecht West!
Marieke Eelman
Vocal coaching
marieke
Met haar band Nilsson scoort Marieke eind jaren ’90 een Radio 3FM Megahit met het nummer Elastic Baby, en het debuutalbum van de band ontvangt zelfs een Edison nominatie. Later heeft ze ook onder de naam Eelman nog een cd uitgebracht. Marieke is naast zangeres ook songwriter en grafisch vormgever, en woont gewoon in Utrecht West!
Wilco Witte
Jurylid audities, TVOW bandlid & organisator 
wilco
Wilco is bassist, en organisator van TVOW. Hij was de bassist van de band Nilsson, die eind jaren ’90 een Radio 3FM Megahit met het nummer Elastic Baby had, en het debuutalbum van de band ontvangt zelfs een Edison nominatie. Wilco geeft bandcoaching en baslessen en doceert Vakdidaktiek op de popafdeling van het Rotterdams Conservatorium. Daarnaast schrijft en produceert hij liedjes, speelt in de TVOW-band, organiseert TVOW en woont gewoon in Utrecht West!
Mathijs Duringhof
Jurylid audities, TVOW bandlid & organisator
Mathijs
Mathijs is gitarist, componist en producer, en organisator van TVOW. Hij componeert en produceert muziek in zijn studio, en schrijft vaak radio-jingles. Daarnaast speelt hij gitaar of toetsen in verschillende bandjes, maakt remixes en is DJ. Mathijs is de gitarist van de TVOW-band, organiseert TVOW en woont gewoon in Utrecht West!